13 - 16 вересня 2018 року
проспект Свободи, пл. Музейна
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава по-мексиканськи

Кава по-мексиканськи
Складники:
  • 75 мл гарячої міцної кави
  • 1 чайна ложка шоколадного сиропу
  • 1 столова ложка збитих вершків
  • 1/4 чайної ложки кориці
  • 1/8 чайної ложки мускатного горіху
  • 1 чайна ложка цукру
Приготування:
Збиті вершки змішати з половиною кориці, мускатним горіхом і цукром. Збити. Решту кориці додати до гарячої кави. У нагріту філіжанку налити шоколадний сироп, додати каву, додати каву, розмішати. Тоді додати вершки збиті зі спеціями.
Голосуй тут
Організатор:
За підтримки:
Партнери:
Партнери
Kulchytsky Coffee Cup :
Спонсори
Kulchytsky Coffee Cup :
Офіційна вода
Kulchytsky Coffee Cup :
Технічні партнери:
Інформаційні партнери: