13 - 16 вересня 2018 року
проспект Свободи, пл. Музейна
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава по-баварськи

Кава по-баварськи
Складники:
  • Яєчні жовтки
  • Цукрова пудра
  • Гаряче молоко
  • Міцна гаряча кава
Приготування:
В емальованій каструлі розтерти два яєчні жовтки і 75 р. цукрової пудри або піску; додати чашку гарячого молока і чашку міцної гарячої чорної кави. Суміш поставити на вогонь, безперервно помішуючи, але не доводячи до кипіння. Додати желатин, заздалегідь розведений в декількох ложках теплої чорної кави. Залишається розлити крем в маленькі форми і поставити в холодильник. Кількість желатину потрібно брати за об'ємом рідини, керуючи дозуваннями, рекомендованими на упаковці від желатину.
Голосуй тут
Організатор:
За підтримки:
Партнери:
Партнери
Kulchytsky Coffee Cup :
Спонсори
Kulchytsky Coffee Cup :
Офіційна вода
Kulchytsky Coffee Cup :
Технічні партнери:
Інформаційні партнери: