12 - 15 вересня 2019 року
Трамвайне Депо
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава по-грузинськи

Кава по-грузинськи
Складники:
  • Кава 10 г
  • Цукор 15 г
  • Коньяк 10 мл
  • Вершки 30 мл
  • Шоколадна крихта 3 г
  • Вода 20 мл
Приготування:
Цю каву готують в особливий спосіб:Спочатку готують з цукру золотисту карамель і наливають в чашку. В джезві підігріти і підпалити коньяк. Палаючим налити його на карамель і погасити приготованою кавою. До кави подати збиті вершки, виклавши їх гіркою на каву і посипати шоколадною крихтою.
Голосуй тут
Купити квитки