12 - 15 вересня 2019 року
Трамвайне Депо
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава по-середземноморськи

Кава по-середземноморськи
Складники:
8 чашок гарячої міцної кави
1/2 чайної ложки цукру
1/4 чашки шоколадного сиропу
4 шматочки кори кориці
1 чайна ложка гвоздики
1/2 чайної ложки анісу в марлевому мішечку
1/2 чашки збитих вершків
скибочки лимона й апельсина
Приготування:
Змішайте каву з цукром, шоколадним сиропом і спеціями. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, але не знімайте з вогню ще деякий час. Вийміть аніс, розлийте каву по нагрітих чашках і додайте до неї збиті вершки. Зверху покладіть скибочки цитрусових.
Купити квитки
Організатор:
За підтримки:
Святковий партнер:
Технічний партнер:
Інформаційні партнери: