LVIV COFFEE FESTIVAL єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для
ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе
світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.
Кава по-середземноморськи
Кава по-середземноморськи
Складники: 8 чашок гарячої міцної кави 1/2 чайної ложки цукру 1/4 чашки шоколадного сиропу 4 шматочки кори кориці 1 чайна ложка гвоздики 1/2 чайної ложки анісу в марлевому мішечку 1/2 чашки збитих вершків скибочки лимона й апельсина Приготування: Змішайте каву з цукром, шоколадним сиропом і спеціями. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, але не знімайте з вогню ще деякий час. Вийміть аніс, розлийте каву по нагрітих чашках і додайте до неї збиті вершки. Зверху покладіть скибочки цитрусових.