LVIV COFFEE FESTIVAL єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для
ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе
світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.
Кава джмелина
Кава джмелина
Складники:
0,5 л чорної кави
6 столових ложок меду
вода
Приготування: Пpиготуйте міцну чорну каву. У кавові чашечки покладіть мед, влийте гарячу каву і подавайте. Ноpма меду - 1 столова ложка на чашку. Цю каву можна подавати й у холодному виді. Для цього остудіть чашки й додайте в них по шматочку льоду. Можна подавати каву і з молоком. Для цього налийте в чашки на 2/3 обсягу кави і долийте гарячим молоком.