12 - 15 вересня 2019 року
Трамвайне Депо
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава "Сюрприз"

Кава "Сюрприз"
Складники:
  • Кавове зерно 15 грам
  • Жовток яйця 30 грам
  • Цукор пудра 20 грам
  • Лікер 20 грам
Приготування:
У філіжанку для капучіно вливаємо 20 грам лікеру та робимо еспресо . Жовток з цукром пудрою збиваємо до густої піни та накладаємо ложкою збиті вершки.
Голосуй тут
Купити квитки