LVIV COFFEE FESTIVAL єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для
ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе
світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.
Кава по-ямайськи
Кава по-ямайськи
Складники:
Лікер «Калуа» 20 г
Чорний ром 20 г
Кава «еспресо» подвійна порція
Збиті натуральні вершки
Приготування: В горнятко для кави «латте» наливаємо 20 г лікеру «Калуа» та 20 г чорного рому. Підігріваємо суміш за допомогою пари, додаємо подвійну порцію кави «еспресо» та крихту ямайського настрою - і кава по-ямайськи майже готова! Прикрашаємо перед подачею 30%-ми збитими натуральними вершками. Смачного!