LVIV COFFEE FESTIVAL єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для
ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе
світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.
Кава з апельсином
Кава з апельсином
Складники: На 4 порції
600 мл гарячої міцної кави
10 мл свіжих вершків
2 столові ложки цукру
1 чайна ложка апельсинової цедри
15 мл апельсинового лікеру
4 дольки апельсину
Приготування: Вершки збити, додати до них цукор і апельсинову цедру. Покласти вершки в холодне місце на 30 хв, поки не загуснуть. Каву розлити у філіжанки і в кожну додати по 2 столові ложки лікеру. Прикрасити збитими вершками і долькою апельсину.