12 - 15 вересня 2019 року
Трамвайне Депо
LVIV COFFEE FESTIVAL
єднає людей. Ми створимо особливу атмосферу для ваших зустрічей із рідними та близькими. Ми покажемо Вам, як і чим живе світ кави: обладнання та аксесуари, методи та сорти, кава і до кави.

Кава з апельсином

Кава з апельсином
Складники:
На 4 порції
  • 600 мл гарячої міцної кави
  • 10 мл свіжих вершків
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка апельсинової цедри
  • 15 мл апельсинового лікеру
  • 4 дольки апельсину
Приготування:
Вершки збити, додати до них цукор і апельсинову цедру. Покласти вершки в холодне місце на 30 хв, поки не загуснуть. Каву розлити у філіжанки і в кожну додати по 2 столові ложки лікеру. Прикрасити збитими вершками і долькою апельсину.
Голосуй тут
Купити квитки